Diner:

Bestaande uit voorgerecht,hoofdgerecht, 2x groente,  dessert. vanaf € 30,00

 
Koud buffet:

Huzarensalade,salade van rivierkreeftjes met truffeldressing ,meloen met  rauwe ham, asperge met casselerib, vitella tonato(kalfsfriquandeau met mayonaise van tonijn en ansjovis) , gerookte paling/ zalm/makreel, salade van hollandse garnalen, nieuwe haring, gevulde eieren en tomaatjes,stokbrood met kruidenboter. Bij alleen koudbuffet Ham van het speenvarken i.p.v. vitello tonato.€ 30,00


Warm buffet:

Kipkerry met rijst, boeuf stroganoff met rijst, nasi met sate, varkenshaas in champignon/roomsaus, mini-schnitzels, kleine hamburgers met saus en gebakken ui, varkensfilet met pepersaus, ossenhaas  in rode wijn saus,boeuf bourgignon du chef, schol/zalmrolletjes met kreeftensaus, scampi’s in ontbijtspek met truffelmayonaise.  Dit alles wordt geserveerd met aardappelkroketten, frites en gemengde warme groente. Keuze uit twee vleesgerechten of vlees/visgerecht per buffet.

 
Warm/koud buffet:

zie koud- en warmbuffet    € 40,00. Bij keuze ossenhaas en/of vis € 45,00



 

Indisch buffet:
Bestaande uit 18 gerechten/bijgerechten  € 22,00


min. 50 pers.
:

 
Koffietafel:

Soep of pasteitje vooraf, 3 soorten broodjes, bolus, krentenbol, vleeswaren, kaas, kroket, fruit na en  koffie/thee/melk   € 15,50

 
Broodmaaltijd:

Soep vooraf, 3 broodjes, vleeswaren, kaas, kroket, fruit na en  koffie/thee/melk  € 13,50


Dessert:

keuze uit:
- IJs, verse vruchten, slagroom
- IJs, baverois, verse vruchten, slagroom
- Fruitsalade met/zonder slagroom € 4,50


IJs buffet: € 6,50